Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stor Upplyst Växtpotten

Divine

Stor Upplyst Växtpotten Detta är en stor lätt kruka, gjord av en eller två bitar av opalplast. Potten har inte en botten alls. Så du lägger det runt ett växande träd. Och fäst kanterna med "snabblås". Och till botten kommer en LED-lampa som ger ljuset till potten och ett träd och en överspänning. Huvudskillnaden för andra är att du lägger detta runt ett växande träd. Du sätter inte ett träd för att växa där.

Projektnamn : Divine, Designers namn : Ari Korolainen, Kundens namn : Adessin Oy.

Divine Stor Upplyst Växtpotten

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.