Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matta

Folded Tones

Matta Mattor är naturligtvis platta, målet var att utmana detta enkla faktum. Illusionen om tredimensionellitet uppnås med bara tre färger. Mångfalden av toner och djupet på mattan beror på bredden och densiteten på ränderna snarare än en stor färgpalett som kan burkas med ett visst utrymme, vilket möjliggör flexibel användning. Uppifrån eller långt borta liknar mattan ett vikt ark. Men medan du sitter eller ligger på det, kanske illusionen av vikarna inte är märkbar. Detta leder till användning av enkla repetitiva linjer som kan avnjutas som ett abstrakt mönster på nära håll.

Projektnamn : Folded Tones, Designers namn : Enoch Liew, Kundens namn : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Matta

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.