Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matta

Folded Tones

Matta Mattor är naturligtvis platta, målet var att utmana detta enkla faktum. Illusionen om tredimensionellitet uppnås med bara tre färger. Mångfalden av toner och djupet på mattan beror på bredden och densiteten på ränderna snarare än en stor färgpalett som kan burkas med ett visst utrymme, vilket möjliggör flexibel användning. Uppifrån eller långt borta liknar mattan ett vikt ark. Men medan du sitter eller ligger på det, kanske illusionen av vikarna inte är märkbar. Detta leder till användning av enkla repetitiva linjer som kan avnjutas som ett abstrakt mönster på nära håll.

Projektnamn : Folded Tones, Designers namn : Enoch Liew, Kundens namn : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Matta

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.