Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Högteknologisk Detaljhandel

Cyfer

Högteknologisk Detaljhandel Detaljhandelsinredning i framtiden som i nutid bör utformas på ett sätt som främjar en trevlig shoppingupplevelse och anpassad till den typ av produkt som säljs. Cyfer är en högteknologisk butik designad på QR-koden. Minimalistisk inredning och exteriör designelement samlas för att bilda en jämnt flödande miljö som betonar kraften i den produkt som förväntas i framtiden medan uppfattningen är oavbruten av irrelevanta hinder som höjer nivån av njutning och ökar önskan att interagera med produkterna.

Projektnamn : Cyfer, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Högteknologisk Detaljhandel

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.