Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Högteknologisk Detaljhandel

Cyfer

Högteknologisk Detaljhandel Detaljhandelsinredning i framtiden som i nutid bör utformas på ett sätt som främjar en trevlig shoppingupplevelse och anpassad till den typ av produkt som säljs. Cyfer är en högteknologisk butik designad på QR-koden. Minimalistisk inredning och exteriör designelement samlas för att bilda en jämnt flödande miljö som betonar kraften i den produkt som förväntas i framtiden medan uppfattningen är oavbruten av irrelevanta hinder som höjer nivån av njutning och ökar önskan att interagera med produkterna.

Projektnamn : Cyfer, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Högteknologisk Detaljhandel

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.