Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Urbana Konstmöbler

Eye of Ra'

Offentliga Urbana Konstmöbler Ambitionen med denna design är att slå samman den forntida egyptiska historien med den futuristiska vätskemetodiken för design. Det är en bokstavlig översättning av egyptiska mest ikoniska religiösa verktyg till en flytande form av gatumöbler som lånar egenskaperna i den flytande stilen där inga specifika former eller design förespråkas. Ögat representerar både de manliga och kvinnliga motsvarigheterna vid skapandet av Gud Ra. Gatamöblerna presenteras därmed i en robust design som symboliserar maskulinitet och styrka medan dess kurviga utseende visar kvinnlighet och graciöshet.

Projektnamn : Eye of Ra', Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Offentliga Urbana Konstmöbler

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.