Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Förnyelse

Tahrir Square

Urban Förnyelse Tahrir-torget är ryggraden i den egyptiska politiska historien och därför är en politisk, miljömässig och social uppfattning att återuppliva dess stadsdesign. Huvudplanen innebär att stänga några av gatorna och slå samman dem i det befintliga torget utan att uppröra trafikflödet. Tre projekt skapades sedan för att rymma rekreations- och kommersiella funktioner samt ett minnesmärke för att markera Egypts moderna politiska historia. Planen tog hänsyn till tillräckligt med utrymme för promenader och sittplatser och ett högt grönarean för att introducera färg till staden.

Projektnamn : Tahrir Square, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Urban Förnyelse

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.