Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Förnyelse

Tahrir Square

Urban Förnyelse Tahrir-torget är ryggraden i den egyptiska politiska historien och därför är en politisk, miljömässig och social uppfattning att återuppliva dess stadsdesign. Huvudplanen innebär att stänga några av gatorna och slå samman dem i det befintliga torget utan att uppröra trafikflödet. Tre projekt skapades sedan för att rymma rekreations- och kommersiella funktioner samt ett minnesmärke för att markera Egypts moderna politiska historia. Planen tog hänsyn till tillräckligt med utrymme för promenader och sittplatser och ett högt grönarean för att introducera färg till staden.

Projektnamn : Tahrir Square, Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Urban Förnyelse

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.