Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Pillow Stool

Stol Det är enkelt men omfattar många egenskaper. Stålstängerna på det första lagret och det andra lagret av den sittande delen går till olika riktningar, så de korsar varandra för att skapa en magisk visualisering. Sidokonstruktionens kurvräknare ger runda kanter och ytor för användare att bekvämt sitta på den. Mellan det första lagret och det andra lagret av den sittande delen utgör stavarna ett tomt utrymme för lagring av tidskrifter eller tidningar. Pallen ger inte bara användare en inbjudande gest utan erbjuder också användbara funktioner för dem.

Projektnamn : Pillow Stool, Designers namn : Hong Ying Guo, Kundens namn : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.