Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Pillow Stool

Stol Det är enkelt men omfattar många egenskaper. Stålstängerna på det första lagret och det andra lagret av den sittande delen går till olika riktningar, så de korsar varandra för att skapa en magisk visualisering. Sidokonstruktionens kurvräknare ger runda kanter och ytor för användare att bekvämt sitta på den. Mellan det första lagret och det andra lagret av den sittande delen utgör stavarna ett tomt utrymme för lagring av tidskrifter eller tidningar. Pallen ger inte bara användare en inbjudande gest utan erbjuder också användbara funktioner för dem.

Projektnamn : Pillow Stool, Designers namn : Hong Ying Guo, Kundens namn : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.