Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tekanna Och Tekoppar

EVA tea set

Tekanna Och Tekoppar Denna förföriskt eleganta tekanna med matchande koppar har en oklanderlig hälla och är ett nöje att ta del av. Den ovanliga formen på denna tekanna med pipen som blandas och växer från kroppen ger sig särskilt bra till en god häll. Kopparna är mångsidiga och taktila för att häcka i händerna på olika sätt, eftersom varje person har sin egen inställning till att hålla en kopp. Finns i glansigt vitt med en silverpläterad ring eller svart matt porslin med glansigt vitt lock och vita kantade koppar. Rostfritt stålfilter inbyggt. DIMENSIONER: tekanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 koppar: 9 x 12 x 7,5 cm.

Projektnamn : EVA tea set, Designers namn : Maia Ming Fong, Kundens namn : Maia Ming Designs.

EVA tea set Tekanna Och Tekoppar

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.