Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tekanna Och Tekoppar

EVA tea set

Tekanna Och Tekoppar Denna förföriskt eleganta tekanna med matchande koppar har en oklanderlig hälla och är ett nöje att ta del av. Den ovanliga formen på denna tekanna med pipen som blandas och växer från kroppen ger sig särskilt bra till en god häll. Kopparna är mångsidiga och taktila för att häcka i händerna på olika sätt, eftersom varje person har sin egen inställning till att hålla en kopp. Finns i glansigt vitt med en silverpläterad ring eller svart matt porslin med glansigt vitt lock och vita kantade koppar. Rostfritt stålfilter inbyggt. DIMENSIONER: tekanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 koppar: 9 x 12 x 7,5 cm.

Projektnamn : EVA tea set, Designers namn : Maia Ming Fong, Kundens namn : Maia Ming Designs.

EVA tea set Tekanna Och Tekoppar

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.