Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Student Sovsal

Koza Ipek Loft

Student Sovsal Koza Ipek Loft designades av craft312 studio som ett studentgästhus och ungdomscenter med en kapacitet på 240 bäddar i ett 8000 m2 stort område. Koza Ipek Loftkonstruktion avslutades i maj 2013. Generellt sett gästhusinträde, tillgång till ungdomscenter, restaurang, konferensrum och foajé, studiehallar, rum och administrativa kontor i multiplar av 12 våningar som består av en innovativ, modern och bekväma bostadsområden har utformats. Rum för 2 personer i kärncellerna ordnade efter varje våning, två fack och en 24-personers användning.

Projektnamn : Koza Ipek Loft, Designers namn : Craft312 Studio, Kundens namn : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Student Sovsal

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.