Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Student Sovsal

Koza Ipek Loft

Student Sovsal Koza Ipek Loft designades av craft312 studio som ett studentgästhus och ungdomscenter med en kapacitet på 240 bäddar i ett 8000 m2 stort område. Koza Ipek Loftkonstruktion avslutades i maj 2013. Generellt sett gästhusinträde, tillgång till ungdomscenter, restaurang, konferensrum och foajé, studiehallar, rum och administrativa kontor i multiplar av 12 våningar som består av en innovativ, modern och bekväma bostadsområden har utformats. Rum för 2 personer i kärncellerna ordnade efter varje våning, två fack och en 24-personers användning.

Projektnamn : Koza Ipek Loft, Designers namn : Craft312 Studio, Kundens namn : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Student Sovsal

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.