Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
E-Cormmerce Webbplats

Noritake

E-Cormmerce Webbplats För ett år sedan var detta ett flaggskepps platt designprojekt när platt design inte var trendigt. Denna design har plattformatering för produkter och hela webbplatsens rutnät. Jag skapade också det unika varumärket i sidfoten med subtil, men detaljerad typografi. Detta webbplatskoncept var att skapa en enkel, elegant design som var vettigt med lämpliga vitrum och platt designelement.

Projektnamn : Noritake, Designers namn : Jade(Jung Kil) Choi, Kundens namn : Noritake.

Noritake E-Cormmerce Webbplats

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.