Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
E-Cormmerce Webbplats

Noritake

E-Cormmerce Webbplats För ett år sedan var detta ett flaggskepps platt designprojekt när platt design inte var trendigt. Denna design har plattformatering för produkter och hela webbplatsens rutnät. Jag skapade också det unika varumärket i sidfoten med subtil, men detaljerad typografi. Detta webbplatskoncept var att skapa en enkel, elegant design som var vettigt med lämpliga vitrum och platt designelement.

Projektnamn : Noritake, Designers namn : Jade(Jung Kil) Choi, Kundens namn : Noritake.

Noritake E-Cormmerce Webbplats

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.