Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hållbar Fåtölj

X2Chair

Hållbar Fåtölj De slingriga formerna och materialvalet förstärker den stolens innovativa kapacitet med tusen liv. X2Chair är resultatet av en process med experimentell design som helt förlitar sig på produkternas konvertibilitet. Detta objekt är utformat för att vara multifunktionellt och följer ett koncept av total anpassning och är uttrycket för en miljövänlig design. Estetisk förfining och miljökompatibilitet hittar en mötesplats tack vare en noggrann funktionell studie i kombination med forskning om material och miljövänliga konstruktionsmetoder. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Projektnamn : X2Chair, Designers namn : Giorgio Caporaso, Kundens namn : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Hållbar Fåtölj

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.