Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hållbar Fåtölj

X2Chair

Hållbar Fåtölj De slingriga formerna och materialvalet förstärker den stolens innovativa kapacitet med tusen liv. X2Chair är resultatet av en process med experimentell design som helt förlitar sig på produkternas konvertibilitet. Detta objekt är utformat för att vara multifunktionellt och följer ett koncept av total anpassning och är uttrycket för en miljövänlig design. Estetisk förfining och miljökompatibilitet hittar en mötesplats tack vare en noggrann funktionell studie i kombination med forskning om material och miljövänliga konstruktionsmetoder. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Projektnamn : X2Chair, Designers namn : Giorgio Caporaso, Kundens namn : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Hållbar Fåtölj

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.