Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Snowskate

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö Den ursprungliga Snow Skate presenteras här i en ganska ny och funktionell design - i mahogny av hårt trä och med rostfritt stål. En fördel är att traditionella läderskor med häl kan användas, och som sådan finns det ingen efterfrågan på speciella stövlar. Nyckeln till övningen av skridskor är den enkla knytningstekniken, eftersom design och konstruktion är optimerade med en bra kombination till skridskoens bredd och höjd. En annan avgörande faktor är löparnas bredd som optimerar skridskoåkningen på hård eller hård snö. Löparna är i rostfritt stål och är försedda med infällda skruvar.

Projektnamn : Snowskate, Designers namn : KT Architects, Kundens namn : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.