Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Snowskate

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö Den ursprungliga Snow Skate presenteras här i en ganska ny och funktionell design - i mahogny av hårt trä och med rostfritt stål. En fördel är att traditionella läderskor med häl kan användas, och som sådan finns det ingen efterfrågan på speciella stövlar. Nyckeln till övningen av skridskor är den enkla knytningstekniken, eftersom design och konstruktion är optimerade med en bra kombination till skridskoens bredd och höjd. En annan avgörande faktor är löparnas bredd som optimerar skridskoåkningen på hård eller hård snö. Löparna är i rostfritt stål och är försedda med infällda skruvar.

Projektnamn : Snowskate, Designers namn : KT Architects, Kundens namn : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.