Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom, Retail

Networking

Showroom, Retail Sportmaterial som vi använder dagligen produceras i olika delar av världen. De erbjuds konsumenterna i sportbutikernas hyllor via ett mycket komplicerat marknadsförings- och logistiknätverk. Hoppa ett märken med det bästa nätverket. Tillverkning av kollektion av designers i olika länder i Europa, tillverkad av tillverkarna i Kina som tillverkar överlägsen kvalitet. Via marknadsföringsföretag som är etablerat i Turkiet når hela världen och konsumenterna. Det andra utställningsrummet för hopputställningskomplexet är också byggt på detta komplexa nätverkstema.

Projektnamn : Networking, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Retail

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.