Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom, Retail

Networking

Showroom, Retail Sportmaterial som vi använder dagligen produceras i olika delar av världen. De erbjuds konsumenterna i sportbutikernas hyllor via ett mycket komplicerat marknadsförings- och logistiknätverk. Hoppa ett märken med det bästa nätverket. Tillverkning av kollektion av designers i olika länder i Europa, tillverkad av tillverkarna i Kina som tillverkar överlägsen kvalitet. Via marknadsföringsföretag som är etablerat i Turkiet når hela världen och konsumenterna. Det andra utställningsrummet för hopputställningskomplexet är också byggt på detta komplexa nätverkstema.

Projektnamn : Networking, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : JUMP/GENMAR.

Networking Showroom, Retail

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.