Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affischer

Disease - Life is Golden

Affischer Projektet föddes ur önskan att skapa några koncept som kan beskriva en social miljö på ett ovanligt sätt och sensibilisera tittaren på ett vänligt sätt. Tanken bakom är att ta sjukdom och göra dem visuellt tilltalande och spännande. Sjukdom är något dåligt, men det kan ses på ett annat sätt.

Projektnamn : Disease - Life is Golden, Designers namn : Giuliano Antonio Lo Re, Kundens namn : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Affischer

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.