Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affischer

Disease - Life is Golden

Affischer Projektet föddes ur önskan att skapa några koncept som kan beskriva en social miljö på ett ovanligt sätt och sensibilisera tittaren på ett vänligt sätt. Tanken bakom är att ta sjukdom och göra dem visuellt tilltalande och spännande. Sjukdom är något dåligt, men det kan ses på ett annat sätt.

Projektnamn : Disease - Life is Golden, Designers namn : Giuliano Antonio Lo Re, Kundens namn : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Affischer

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.