Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Terapisalong För Tandskönhet

Dental INN

Terapisalong För Tandskönhet Projektet "Dental INN" har utformats som en tandläkare i form av en terapisalong för tandskönhet i Viernheim / Tyskland. Projektet representerar ett nytt inredningskoncept för tandläkemetoder med ”läkande effekter av organiska former och naturliga strukturer” och utvecklades främst för Dr Bergmann, en internationell ackrediterad implantat tandläkare. Förutom tandbehandlingar som fanér och blekning, tillhandahåller Dr Bergmann och hans team bland annat symposier om implantologi för många unga tandkirurger från Europa, Asien och Afrika.

Projektnamn : Dental INN, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapisalong För Tandskönhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.