Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Terapisalong För Tandskönhet

Dental INN

Terapisalong För Tandskönhet Projektet "Dental INN" har utformats som en tandläkare i form av en terapisalong för tandskönhet i Viernheim / Tyskland. Projektet representerar ett nytt inredningskoncept för tandläkemetoder med ”läkande effekter av organiska former och naturliga strukturer” och utvecklades främst för Dr Bergmann, en internationell ackrediterad implantat tandläkare. Förutom tandbehandlingar som fanér och blekning, tillhandahåller Dr Bergmann och hans team bland annat symposier om implantologi för många unga tandkirurger från Europa, Asien och Afrika.

Projektnamn : Dental INN, Designers namn : Peter Stasek, Kundens namn : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapisalong För Tandskönhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.