Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Organiskt Bord

Lunartable

Organiskt Bord Inspirationen för designstycket kommer från Apollo Lunar Spider. Därför kommer namnet Lunar-tabellen. Lunar Spider är en symbol för människoteknik, innovationer och teknik. Apollo Spider har inga organiska former. Men det kommer från organiska skapare som mänskliga bönor. Organisk design, följt av innovationer och teknik, funktionalitet och ergonomi symboliserar tre viktiga grunder för arkitekturen och designen. Därför har Lunar bordet tre benstruktur.

Projektnamn : Lunartable, Designers namn : Georgi Draganov, Kundens namn : GD ArchiDesign.

Lunartable Organiskt Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.