Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Organiskt Bord

Lunartable

Organiskt Bord Inspirationen för designstycket kommer från Apollo Lunar Spider. Därför kommer namnet Lunar-tabellen. Lunar Spider är en symbol för människoteknik, innovationer och teknik. Apollo Spider har inga organiska former. Men det kommer från organiska skapare som mänskliga bönor. Organisk design, följt av innovationer och teknik, funktionalitet och ergonomi symboliserar tre viktiga grunder för arkitekturen och designen. Därför har Lunar bordet tre benstruktur.

Projektnamn : Lunartable, Designers namn : Georgi Draganov, Kundens namn : GD ArchiDesign.

Lunartable Organiskt Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.