Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackning

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Förpackning KRYSTAL-vattnet kännetecknar essensen av lyx och wellness i en flaska. KRYSTAL-vattnet har ett alkaliskt pH-värde mellan 8 och 8,8 och en unik mineralkomposition, i en ikonisk kvadratisk genomskinlig prisflaska som liknar en glittrande kristall och inte äventyrar kvalitet och renhet. Varumärkeslogotypen KRYSTAL presenteras subtilt på flaskan, vilket accentuerar en extra touch av lyxupplevelsen. Förutom den visuella påverkan av flaskan, är de fyrkantiga PET- och glasflaskorna återvinningsbara, vilket optimerar förpackningsutrymmet och materialen och sänker därmed det totala kolavtrycket.

Projektnamn : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Designers namn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kundens namn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.