Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackning

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Förpackning KRYSTAL-vattnet kännetecknar essensen av lyx och wellness i en flaska. KRYSTAL-vattnet har ett alkaliskt pH-värde mellan 8 och 8,8 och en unik mineralkomposition, i en ikonisk kvadratisk genomskinlig prisflaska som liknar en glittrande kristall och inte äventyrar kvalitet och renhet. Varumärkeslogotypen KRYSTAL presenteras subtilt på flaskan, vilket accentuerar en extra touch av lyxupplevelsen. Förutom den visuella påverkan av flaskan, är de fyrkantiga PET- och glasflaskorna återvinningsbara, vilket optimerar förpackningsutrymmet och materialen och sänker därmed det totala kolavtrycket.

Projektnamn : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Designers namn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kundens namn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Förpackning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.