Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Broschyr

NISSAN CIMA

Broschyr ・ Nissan integrerade all modern teknik och visdom, interiörmaterial av utmärkt kvalitet och japansk hantverkskonst (”MONOZUKURI” på japanska) för att skapa en lyxig sedan av oöverträffad kvalitet - den nya CIMA, Nissans ensamma flaggskepp.・ Denna broschyr är utformad inte bara för att visa produktfunktionerna i CIMA, utan också för att komma över till publiken Nissans förtroende och stolthet i sitt hantverk.

Projektnamn : NISSAN CIMA, Designers namn : E-graphics communications, Kundens namn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Broschyr

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.