Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostäder Villor

Field of Flowers

Bostäder Villor Strukturen som vilar på bärbasen av båge eller halvbågskaraktär har en minskad påverkan på jorden, så att jorden kan njuta av regn och andas in. Dess design har en integration med naturen. Ett block bestående av fyra villaenheter har chansen att njuta av utsikten panoramiskt tack vare en mekanism som kan rotera 360 ° per dag. Projektet får en del av sin energiförsörjning från vindrosor. Varje villaenhet kan engagera sig i ekologiskt jordbruk i sitt eget område mitt i olika blommor , träd omringade med konstgjorda eller riktiga dammar.

Projektnamn : Field of Flowers, Designers namn : Murat Gedik, Kundens namn : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Bostäder Villor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.