Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostäder Villor

Field of Flowers

Bostäder Villor Strukturen som vilar på bärbasen av båge eller halvbågskaraktär har en minskad påverkan på jorden, så att jorden kan njuta av regn och andas in. Dess design har en integration med naturen. Ett block bestående av fyra villaenheter har chansen att njuta av utsikten panoramiskt tack vare en mekanism som kan rotera 360 ° per dag. Projektet får en del av sin energiförsörjning från vindrosor. Varje villaenhet kan engagera sig i ekologiskt jordbruk i sitt eget område mitt i olika blommor , träd omringade med konstgjorda eller riktiga dammar.

Projektnamn : Field of Flowers, Designers namn : Murat Gedik, Kundens namn : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Bostäder Villor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.