Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Levande Musikbar

Lido Cafe

Levande Musikbar Första våningen är en under vattenupplevelse och andra våningen är en upplevelse över vatten. Undervattensupplevelsen inkluderar ett ljust organ som scenbakgrund, DMX LED bakgrundsbelyst motslagen fiskstång glasstång, fiskformade DMX LED-silkelyktor, fiskbehållare i fönsteröppningarna, och hela utrymmet är upplyst med H2O-effektbelysning. På andra våningen är tunna vertikala remsor av spegel med slumpmässigt avstånd inbäddade i skogsmurväggen. Laserljus och rörelse återspeglas i spegelremsorna och överdriver känslan av rörelse och föreslår också solljus genom träden

Projektnamn : Lido Cafe, Designers namn : Mario J Lotti, Kundens namn : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Levande Musikbar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.