Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Levande Musikbar

Lido Cafe

Levande Musikbar Första våningen är en under vattenupplevelse och andra våningen är en upplevelse över vatten. Undervattensupplevelsen inkluderar ett ljust organ som scenbakgrund, DMX LED bakgrundsbelyst motslagen fiskstång glasstång, fiskformade DMX LED-silkelyktor, fiskbehållare i fönsteröppningarna, och hela utrymmet är upplyst med H2O-effektbelysning. På andra våningen är tunna vertikala remsor av spegel med slumpmässigt avstånd inbäddade i skogsmurväggen. Laserljus och rörelse återspeglas i spegelremsorna och överdriver känslan av rörelse och föreslår också solljus genom träden

Projektnamn : Lido Cafe, Designers namn : Mario J Lotti, Kundens namn : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Levande Musikbar

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.