Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Golfklubbslounge

Birdie's Lounge

Golfklubbslounge Loungen för en golfklubb hade utformats och byggts på 6 veckor, i tid för öppningsdagen. Det måste också vara vackert, funktionellt som en lounge och lämpligt för tillfälliga prisutdelningar för golftävlingar och andra mindre evenemang. För en 3-sidig glaslåda mitt på en golfbana ger detta tillvägagångssätt de gröna, himlen och en viss uppfattning om golf i baren, i färgerna på inredningen och reflektionerna av banan i mosaikspegelns bakre bar. Utsidan utanför är mycket en del av inredningen och upplevelsen.

Projektnamn : Birdie's Lounge, Designers namn : Mario J Lotti, Kundens namn : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklubbslounge

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.