Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Golfklubbslounge

Birdie's Lounge

Golfklubbslounge Loungen för en golfklubb hade utformats och byggts på 6 veckor, i tid för öppningsdagen. Det måste också vara vackert, funktionellt som en lounge och lämpligt för tillfälliga prisutdelningar för golftävlingar och andra mindre evenemang. För en 3-sidig glaslåda mitt på en golfbana ger detta tillvägagångssätt de gröna, himlen och en viss uppfattning om golf i baren, i färgerna på inredningen och reflektionerna av banan i mosaikspegelns bakre bar. Utsidan utanför är mycket en del av inredningen och upplevelsen.

Projektnamn : Birdie's Lounge, Designers namn : Mario J Lotti, Kundens namn : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklubbslounge

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.