Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Meddelandekort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meddelandekort Löv är meddelandekort med pop-up-bladmotiv. Ljusa dina meddelanden med en uttrycksfull touch av säsongsgrön. Levereras i en uppsättning av fyra olika kort med fyra kuvert. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Projektnamn : Pop-up Message Card “Leaves”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Meddelandekort

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.