Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Meddelandekort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meddelandekort Löv är meddelandekort med pop-up-bladmotiv. Ljusa dina meddelanden med en uttrycksfull touch av säsongsgrön. Levereras i en uppsättning av fyra olika kort med fyra kuvert. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Projektnamn : Pop-up Message Card “Leaves”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” Meddelandekort

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.