Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kraftsåg

Rotation Saw

Kraftsåg En kraftkedjesåg med ett roterande handtag. Denna kedja har ett handtag som roterar 360 ° och stoppar i fördefinierade vinklar. I allmänhet klipper människor träd horisontellt eller vertikalt genom att vrida sågarna i vissa vinklar eller luta eller luta sina kroppsdelar. Tyvärr glider sågen ofta från användarens grepp eller så måste användaren arbeta i ett besvärligt läge, vilket kan orsaka skador. För att kompensera för sådana nackdelar är den föreslagna sågen försedd med ett roterande handtag så att användaren kan justera skärvinklarna.

Projektnamn : Rotation Saw, Designers namn : Hoyoung Lee, Kundens namn : DESIGNSORI.

Rotation Saw Kraftsåg

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.