Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kraftsåg

Rotation Saw

Kraftsåg En kraftkedjesåg med ett roterande handtag. Denna kedja har ett handtag som roterar 360 ° och stoppar i fördefinierade vinklar. I allmänhet klipper människor träd horisontellt eller vertikalt genom att vrida sågarna i vissa vinklar eller luta eller luta sina kroppsdelar. Tyvärr glider sågen ofta från användarens grepp eller så måste användaren arbeta i ett besvärligt läge, vilket kan orsaka skador. För att kompensera för sådana nackdelar är den föreslagna sågen försedd med ett roterande handtag så att användaren kan justera skärvinklarna.

Projektnamn : Rotation Saw, Designers namn : Hoyoung Lee, Kundens namn : DESIGNSORI.

Rotation Saw Kraftsåg

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.