Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Videosändningsenhet

Avoi Set Top Box

Digital Videosändningsenhet Avoi är en av de senaste Smart Set Top Boxes från Vestel som tillhandahåller främst digital sändningsteknik för TV-användare. Avoi är den viktigaste karaktären är "dold ventilation". Dold ventilation gör det möjligt att skapa unika och enkla mönster. Med Avoi, förutom att titta på de digitala kanalerna i HD-kvalitet, kan man lyssna på musik, titta på filmer och titta på fotografier och bilder på TV-skärmen, samtidigt som man kontrollerar dessa filer via UI-menyn. Avois operativsystem är Android V4.2 Jel

Projektnamn : Avoi Set Top Box, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Digital Videosändningsenhet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.