Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Tv

XX250

Led-Tv Gränslös TV-serie av Vestel som är placerad i mycket avancerat segment av konsumentelektronik. Aluminiumskiva håller skärmen som en nästan osynlig tunn ram. Glansig tunn ram ger produkten sin exklusiva bild på den övermättade marknaden. Skärmen skiljer sig drastiskt från vanliga LED-TV-apparater med sin holistiska glansiga skärmytan inlagd i den tunna metallramen. Den glansiga aluminiumdelen under skärmen skapar en attraktionskraft medan TV: n skiljs från bordsskivan.

Projektnamn : XX250, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

XX250 Led-Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.