Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Tv

XX250

Led-Tv Gränslös TV-serie av Vestel som är placerad i mycket avancerat segment av konsumentelektronik. Aluminiumskiva håller skärmen som en nästan osynlig tunn ram. Glansig tunn ram ger produkten sin exklusiva bild på den övermättade marknaden. Skärmen skiljer sig drastiskt från vanliga LED-TV-apparater med sin holistiska glansiga skärmytan inlagd i den tunna metallramen. Den glansiga aluminiumdelen under skärmen skapar en attraktionskraft medan TV: n skiljs från bordsskivan.

Projektnamn : XX250, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

XX250 Led-Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.