Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) en unik design 2) bred användning av rostfritt stål 3) handblåst glasformat för max rök / vätskekontakt 4) sprinkler vid spetsen av gasletten för ännu mer rök / vätskekontakt 5) ventil kan ersättas med en andra slang 6) tobaksskålen är formad för en längre rök, men förhindrar att tobak överhettas, tobak behöver inte ansträngas 7) alla anslutningar är skruvbara och lufttäta 8) slang från matkvalitet silikon till skillnad från traditionella slangar, det kan tvättas numeriskt med inga risker för rost eller rotting, silikon tar inte upp smaker

Projektnamn : Shapes hookah, Designers namn : Shapes, Forta Group llc, Kundens namn : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.