Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) en unik design 2) bred användning av rostfritt stål 3) handblåst glasformat för max rök / vätskekontakt 4) sprinkler vid spetsen av gasletten för ännu mer rök / vätskekontakt 5) ventil kan ersättas med en andra slang 6) tobaksskålen är formad för en längre rök, men förhindrar att tobak överhettas, tobak behöver inte ansträngas 7) alla anslutningar är skruvbara och lufttäta 8) slang från matkvalitet silikon till skillnad från traditionella slangar, det kan tvättas numeriskt med inga risker för rost eller rotting, silikon tar inte upp smaker

Projektnamn : Shapes hookah, Designers namn : Shapes, Forta Group llc, Kundens namn : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.