Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

sa.de01

Lampa Sarah Dehandschutter skapar organiska former som knappast kunde ha utformats på papper, eftersom de härrör direkt från materialets egenskaper. Trasa sträckta över en böjd stav resulterar i en naturlig och elegant kalkform. På grund av sin assymetriska form verkar det annorlunda från varje synvinkel, vilket antyder pågående rörelse. Kalken reproduceras i en form, i förstärkt gips. Ljuset reflekteras från den ogenomskinliga vita inre ytan och skapar en titrerande chiaroscuro, som framhäver den mycket flytande formen. Lampan är upphängd av en metallstång som håller formen i balans

Projektnamn : sa.de01, Designers namn : Sarah Dehandschutter, Kundens namn : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.