Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

sa.de01

Lampa Sarah Dehandschutter skapar organiska former som knappast kunde ha utformats på papper, eftersom de härrör direkt från materialets egenskaper. Trasa sträckta över en böjd stav resulterar i en naturlig och elegant kalkform. På grund av sin assymetriska form verkar det annorlunda från varje synvinkel, vilket antyder pågående rörelse. Kalken reproduceras i en form, i förstärkt gips. Ljuset reflekteras från den ogenomskinliga vita inre ytan och skapar en titrerande chiaroscuro, som framhäver den mycket flytande formen. Lampan är upphängd av en metallstång som håller formen i balans

Projektnamn : sa.de01, Designers namn : Sarah Dehandschutter, Kundens namn : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.