Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glasögon

Camaro | advanced collection

Glasögon Den "avancerade kollektionen | trä ”kännetecknas av bulkare glasögon och designen betonas av den uttalade tredimensionella kompositionen. Nya träkombinationer och den finaste slipningen för hand gör att varje ROLF avancerad glasögonram är ett elegant hantverk.

Projektnamn : Camaro | advanced collection, Designers namn : ROLF Spectacles, Kundens namn : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Glasögon

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.