Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glasögon

Camaro | advanced collection

Glasögon Den "avancerade kollektionen | trä ”kännetecknas av bulkare glasögon och designen betonas av den uttalade tredimensionella kompositionen. Nya träkombinationer och den finaste slipningen för hand gör att varje ROLF avancerad glasögonram är ett elegant hantverk.

Projektnamn : Camaro | advanced collection, Designers namn : ROLF Spectacles, Kundens namn : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Glasögon

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.